ЗА НАС

Лаборатория

Алименти

Лаборатория Алименти

ЗА НАС

Лаборатория „Алименти-Омнилаб“, гр. Пловдив отваря врати през 2008г. и е специализирана в извършване на лабораторни анализи с цел установяване безопасността и качеството на храните спрямо европейските изисквания. Лаборатория „Алименти“ е акредитирана по БДС EN ISO/ IEC 17025. Лабораторията работи с подбран екип от  висококвалифицирани специалисти с богат професионален опит. Наши клиенти са едни от най-големите фирми на българския пазар, които разчитат на нашите точни и прецизни анализи.

Мисия

Нашата мисия е да осигурим най-доброто качество, което да отговори на изискванията и нуждите на клиентите ни. Стремим се да спазваме висок професионализъм, гъвкавост, надеждност и компетентна работа при стриктно спазване на законовите и технически правила, и норми. Ние ценим нашите клиенти, държим на коректното и почтено партниране с тях, и следим за тяхната удовлетвореност.

Лаборатории

Алименти

Лаборатория „Алименти“ се намира в нова, модерно оборудвана сграда и разполага с изпитвателни сектори за химични, органолептични, физикохимични и биохимични, микробиологични и ДНК анализи. Апаратурата, използвана от ЛИ „Алименти“ е на водещи фирми в отрасъла- Carl Zeiss, Boeco, Phoenix instrument, Binder, Kern, Funke Gerber, Thermo Scientific, Eppendorf, което гарантира високо качество и точност на изпитванията.

Factory Alimenti - Photography
Factory Alimenti - Photography

Работим за:

  • осигуряване на европейските изисквания по безопасност на храните и здравето на консуматорите чрез високотехнологични, независими методи на изпитване,  консултации и обучение .
  • удовлетворяване нуждите на своите клиенти от експертиза с цел измерване, наблюдение на продукти и процеси и ползване на съвети  в областта на безопасността на храните.
  • осигуряване на постоянна обратна връзка чрез информация и консултиране на индустрията за новостите.